Permanente make up

Permanente make up

Met permanente make up ziet u er altijd en op elke moment van de dag verzorgd en stralend uit. Het is ideaal tijdens sporten, zwemmen of in de saunabezoeken. Ook voor vrouwen die graag make up willen gebruiken maar (over)gevoelige ogen of allergie voor diverse cosmetica hebben is permanente oog make- up echt een uitkomst. Bedenk eens wat het u aan tijd oplevert omdat u niet meer iedere dag opnieuw uw make-up hoeft aan te brengen en aan het eind van de dag weer moet verwijderen.

Hoe werkt permanente make up

Permanent make up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Ik werk uitsluitend met een apparaat dat volledig voldoet aan het CE-keurmerk, waardoor ik kwaliteit kan garanderen. Dit zelfde apparaat wordt ook gebruikt op medisch gebied zoals pigmentatie en camouflage van o.a littekens en het creëren van bijvoorbeeld een tepel/tepelhof na een borstoperatie.

 Is permanente make up geschikt voor iedereen?

Er zijn medicaties en medische aandoeningen waarbij het niet verstandig is om permanente make-up toe te passen. Deze komen tijdens het intake gesprek naar voren.

* Rachel Permanent Cosmetics past geen permanente make up toe tijdens zwangerschap, bij minderjarige of bij twijfel om welke reden dan ook.

De behandeling

Het aanbrengen van de permanente make-up wordt meestal in twee of drie behandelingen gedaan. Waardoor het eindresultaat beter en mooier is. De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreid intake gesprek en voorlichting over permanente make- up. Vervolgens worden de wensen in kaart gebracht en wordt er gekeken welke techniek, kleur en vorm het beste bij u past. U kunt er vanuit gaan dat de permanente make- up in de meeste gevallen 5 jaar goed blijft.

* LET OP! U mag 24 uren voorafgaand aan de behandeling geen alcohol of aspirines gebruiken.

Sorry, comments are closed for this post.

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing