Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Vergoeding

In bepaalde gevallen is het mogelijk om een vergoeding van uw zorgverzekeraar te krijgen. Bijvoorbeeld na een chemokuur of als u alopecia heeft. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar. U krijgt dan van mij een factuur mee, deze kunt u dan bij uw zorgverzekeraar indienen. Wellicht is het mogelijk om van uw zorgverzekeraar een vergoeding voor de behandeling te krijgen. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar. Als uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, kan ik u voorzien van een factuur die u dan bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent.

Ik ben sinds 2014 gecertificeerd door de GGD. Op de behandelingen van Rachel Permanent Cosmetics zijn de Algemene Voorwaarden van toepassingen