Vergoeding

Vergoeding voor permanente make up en medische pigmentatie

In bepaalde gevallen is het mogelijk om een vergoeding van uw zorgverzekeraar te krijgen. Bijvoorbeeld na een chemokuur of als u alopecia heeft. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar. U krijgt dan van mij een factuur mee, deze kunt u dan bij uw zorgverzekeraar indienen. Wellicht is het mogelijk om van uw zorgverzekeraar een vergoeding voor de behandeling te krijgen. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar. Als uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, kan ik u voorzien van een factuur die u dan bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent.

Ik ben sinds 2014 gecertificeerd door de GGD. Op de behandelingen van Rachel Permanent Cosmetics zijn de Algemene Voorwaarden van toepassingen

vergoeding

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing