Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Permanente
make-up

Met permanente make up zie je er altijd en op elke moment van de dag verzorgd en stralend uit. Het is ideaal tijdens sporten, zwemmen of in de saunabezoeken. Ook voor vrouwen die graag make up willen gebruiken maar (over)gevoelige ogen of allergie voor diverse cosmetica hebben is permanente make up echt een uitkomst. Bedenk eens wat het je aan tijd oplevert omdat je niet meer iedere dag opnieuw je make up hoeft aan te brengen en aan het eind van de dag weer moet verwijderen.

Hoe werkt het

Permanent make up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Ik werk uitsluitend met een apparaat dat volledig voldoet aan het CE-keurmerk, waardoor ik kwaliteit kan garanderen. Ditzelfde apparaat wordt ook gebruikt op medisch gebied zoals pigmentatie en camouflage van o.a littekens en het creëren van bijvoorbeeld een tepel/tepelhof na een borstoperatie.

  • Cosmetische pigmentatie
  • Permanente Make Up Eyeliner
  • Permanente Make Up Wenkbrauwen
  • Permanente Make Up Lippen

Is permanente make up geschikt voor iedereen?

Er zijn medicaties en medische aandoeningen waarbij het niet verstandig is om permanente make-up toe te passen.
Deze komen tijdens het intake gesprek naar voren.


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing past geen permanente make up toe tijdens zwangerschap, bij minderjarige of bij twijfel om welke reden dan ook.

De behandeling

De behandeling bestaat bij nieuwe PMU altijd uit twee behandelingen. Het resultaat is nooit te bereiken in 1 behandeling. Je zult dus echt geduld moeten hebben voor het gewenste resultaat.

De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreid intake gesprek en voorlichting over permanente make up. Vervolgens worden jouw persoonlijke wensen in kaart gebracht en wordt er gekeken welke techniek, kleur pigment en vorm het beste bij jou past.

Door mijn ervaring kan ik je goed adviseren, zodat het resultaat zal worden zoals jij wenst.

Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer jij tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling.
Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, volgens het eindresultaat zoals dat samen met jou is besproken. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid. 

Tijdens de nabehandeling, de tweede behandeling, zullen de puntjes op de “i” gezet worden, hierbij kunnen eventuele correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Meestal is het resultaat na de tweede behandeling goed en blijft het pigment 1-2 jaar aanwezig.

Hoe lang blijft Permanente make-up zitten?

In de loop der jaren is er heel veel veranderd op het gebied van permanente make-up. Permanente Make-up is geen tatoeage. Semi permanente Make-up zou dan eigenlijk een betere benaming zijn, deze is niet langer dan 2 jaar (afhankelijk van het huidtype) zichtbaar in de huid. Mocht je dus op een gegeven moment een ander look willen, dan kan dat.

Bestaat er Garantie?

Ja, mist de nazorg goed is opgevolgd, geeft Rachel Permanent Cosmetics & Waxing garantie voor volle tevredenheid. In de prijs zijn, indien dit noodzakelijk is, één tot maximaal twee nabehandelingen inbegrepen. Meestal is de permanente make-up na deze nabehandelingen perfect, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er nog een nabehandeling noodzakelijk is en dit zal dan per geval bekeken worden.

Indien je daarna nog een extra nabehandeling wenst dient deze wel binnen 6 weken plaats te vinden. De kosten van deze extra nabehandeling worden bij je in rekening gebracht.

GGD

Voordat u Permanente Make- up laat zetten informeer dan naar de diploma’s van de specialiste en naar de GGD vergunning.
Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent. Rachel Permanent Cosmetics is sinds 2014 gecertificeerd door de GGD.