Permanente make up

Permanente make up

Met permanente make up ziet u er altijd en op elke moment van de dag verzorgd en stralend uit. Het is ideaal tijdens sporten, zwemmen of in de saunabezoeken. Ook voor vrouwen die graag make up willen gebruiken maar (over)gevoelige ogen of allergie voor diverse cosmetica hebben is permanente oog make up echt een uitkomst. Bedenk eens wat het je aan tijd oplevert omdat je niet meer iedere dag opnieuw je make up hoeft aan te brengen en aan het eind van de dag weer moet verwijderen.

Hoe werkt het?

Permanent make up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Ik werk uitsluitend met een apparaat dat volledig voldoet aan het CE-keurmerk, waardoor ik kwaliteit kan garanderen. Dit zelfde apparaat wordt ook gebruikt op medisch gebied zoals pigmentatie en camouflage van o.a littekens en het creëren van bijvoorbeeld een tepel/tepelhof na een borstoperatie.

  • Medische pigmentatie
  • Permanente Make Up Eyeliner
  • Permanente Make Up Wenkbrauwen
  • Permanente Make Up Lippen

 Is permanente make up geschikt voor iedereen?

Er zijn medicaties en medische aandoeningen waarbij het niet verstandig is om permanente make-up toe te passen. Deze komen tijdens het intake gesprek naar voren. * Rachel Permanent Cosmetics & Waxing past geen permanente make up toe tijdens zwangerschap, bij minderjarige of bij twijfel om welke reden dan ook.

De behandeling

Het aanbrengen van de permanente make up wordt meestal in twee of drie behandelingen gedaan. Waardoor het eindresultaat beter en mooier is. De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreid intake gesprek en voorlichting over permanente make up. Vervolgens worden de wensen in kaart gebracht en wordt er gekeken welke techniek, kleur en vorm het beste bij u past.

Hoe lang blijft  Permanente make-up zitten?

In de loop der jaren is er heel  veel veranderd op het gebied van permanente make-up. Permanente Make-up is geen tatoeage. Semi permanente Make-up zou dan eigenlijk een betere benaming zijn, deze is niet langer dan 2 jaar (afhankelijk van het huidtype) zichtbaar in de huid. Mocht je dus op een gegeven moment een ander look willen, dan kan dat.

* LET OP! U mag 24 uren voorafgaand aan de behandeling geen alcohol of aspirines gebruiken.

Wilt u meer weten?

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing