Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Over Rachel permanent cosmetics & waxing

Mijn naam is Rachel en heb mijn opleiding tot permanente make-up specialist gevolgd bij Nouveau Contour. Ik heb deze opleiding met succes afgesloten en ben gediplomeerd als All Round Permanente Make-Up Specialist.

Wie ben ik… Rachel

Mijn naam is Rachel en heb mijn opleiding tot permanente make-up specialist gevolgd bij Nouveau Contour. Ik heb deze opleiding met succes afgesloten en ben gediplomeerd als All Round Permanente Make-Up Specialist.

In deze unieke opleiding kwamen alle facetten op het gebied van permanente make up aan bod. Door de persoonlijke aandacht en de professionaliteit van deze opleiding heb ik alle kneepjes van het vak geleerd en kan ik dus ook alle behandelingen op het gebied van permanente make up aanbieden.

Om de nieuwste technieken en mijn werk up to date te houden volg ik ook nascholingsdagen zodat de kwaliteit van de behandeling altijd hoog in het vaandel blijft staan. Wilt u weten wat Rachel Permanent Cosmetics  & Waxing voor u kan doen, neem dan contact op.

Naast Permanent Make-up specialiste ben ik ook gecertificeerd voor het Stylen en Modeleren van de wenkbrauwen.

Ook ben ik gecertificeerd voor Allround Harsen en Brazilian Wax en beheers ik de verschillende harstechnieken en kan ik met verschillende harssoorten op het hele lichaam werken.

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent. Ik ben sinds 2014 gecertificeerd door de GGD.

Rachel permanent cosmetics & waxing

Professionele schoonheidsproducten

Mijn Salon staat voor professionele schoonheidsverzorging met top kwaliteit. Daarom heb ik gekozen om uitsluitend te werken met de beste producten.

Specialiteit

Mijn specialisme is Waxen (ontharen), Wimpers en Wenkbrauwen verven, Henna Brows, Wimper- en Brow Lifting en Permanente Make-up.

GGD Gecertificeerd

Mijn werk voldoet aan, en overtreft de hoogste normen. De Salon is GGD Gecertificeerd.

Wat mijn klanten zeggen

“Heel blij met mijn make-up set!! Super goed geadviseerd !!”
Yvonne Van Zijl
“Altijd erg fijn geholpen! Na een nare ervaring bij een andere salon wilde ik nooit meer mijn werkbrauwen met een touwtje. Rachel vroeg of ze het mocht proberen met haar touw en ik wil nooit meer zonder! Altijd erg gezellig ook!”
Marit Vredenbregt
“Hele leuke en aardige schoonheidsspecialiste! Hele fijne behandeling gehad. :)”
Jalou Hobert
Previous
Next