Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Wenkbrauwen & wimpers

Brows & Lashes

Zonder wenkbrauwen wordt het gezicht vaak uitdrukkingloos. Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan heel veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor uw uitstraling. Vervaagde kleur van de haren van de wenkbrauwen maken uw gezicht minder sprekend. Met de juiste wenkbrauw styling komt u gezicht weer tot leven.

Het verven van de wenkbrauwen zorgt voor een langdurig effect. Bij het verven van de wenkbrauwen denkt men vaak aan het donkerder maken van de wenkbrauwen, maar het lichter maken (oplichten) is ook iets wat hoort bij het tinten van de wenkbrauwen.

Het grote verschil tussen het verven en tinten van de wenkbrauwen is dat je bij het verven alleen de haren kleurt en bij het tinten met Henna of de wenkbrauwgel verf ook de huid mee kleurt om een vollere uitstraling van de wenkbrauwen te krijgen. In overleg met jou wordt de kleur bepaald voor de verfkleur van uw wenkbrauwen.

Omdat het resultaat snel is van de wenkbrauwverf of Henna, kan de deze dienen als een alternatief of een test voor de permanente make-up.

Ook de wimpers zijn erg belangrijk voor een sprekender oogopslag.

De wimpers kunnen worden geverfd met de wimperverf of met Henna.

Wil je juist mooie volle wimpers, kies dan de Lash Lift voor een mooie krul in je eigen wimpers, waardoor je wimpers voller en langer lijken.