Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Gezichts­behandelingen

Gun jezelf een ultiem ontspanningsmoment met een gezichtsbehandeling

Wil je even ontsnappen aan de hectiek van de dag? Even een moment voor jezelf? Neem een gezichtsbehandeling. 

Zowel voor de man als vrouw.

Bij deze gezichtsbehandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe wij deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren.

Je zult zich weer helemaal fit en ontspannen voelen. 

De behandeling bestaat uit het reinigen van het gelaat, diepte reiniging waarbij onzuiverheden worden verwijderd, epileren van de wenkbrauwen, een drukpuntmassage op de schouders en het gelaat, een ontspannen gezichtsmasker en we sluiten af met een gezichtstonic en een dag of nachtcrème.

In de Salon wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten. Deze producten zijn dierproef- en parabeenvrij. Alle dagverzorgingsproducten zijn voorzien van een zonnefilter (SPF). Wil je de verzorging van jouw huid thuis voortzetten, dan heb je de mogelijkheid om deze producten in de Salon aan te kopen.

Voor het intensiever reinigen en het verbeteren van de huidconditie, kan je kiezen uit één van mijn andere huidverbeteringsbehandelingen met de AHA Lysing of Dermaplaning.

Producten en merken

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
  • Dierproefvrij

Merken:

Nouvital Cosmetics

Is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Minerale Make up

Minerale Make-up is de meest huidvriendelijks make-up die er nu op de markt te vinden is, deze bevat enkel pure verbrijzelde minerealen. Minerale make-up is daarom de ideale make-up voor mensen met een vorm van acne, rosacea of een gevoelige huid. De gezuiverde mineralen zijn ontworpen om de huid te verzachten en bevatten een natuurlijk SPF 15, wat het gezicht tegen schadelijke UV- stralen zal beschermen. Zink en titaniumdioxide zorgen juist voor het verzachten van irritaties. Deze make-up is gemaakt met de beste ingrediënten van Moeder Natuur en bevat geen chemicaliën die een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken. Zo zitten er ijzeroxides in om voor de perfecte kleur te zorgen, mica poeders voor wat glinstering en een stralende gloed, en titaniumdioxide en zinkoxides die als SPF dienen. Ook deze make-up is uiteraard dierproefvrij.