Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Dermaplanning

Ga het huidverouderingsproces tegen met Dermaplaning, wat de verouderde huid direct een mooie glow en een zijdezacht gevoel geeft. Tijdens deze behandeling worden dode huidcellen, vuil en (dons)haartjes verwijderd door met een steriel, chirurgisch mesje over de huid te schrapen. Hierdoor wordt de huidelasticiteit bevorderd en ontstaat er een stralend effect. Na de Dermaplaning is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen, waardoor huidverbetering nog sneller zijn intrede kan doen. Zeer geschikt voor de doffe, grauwe huid.

De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken. 
 

Gegarandeerd veilig en geheel pijnloos

Wees gerust, de donshaartjes komen niet donkerder terug, aangezien de behandeling de structuur van de haarfollikel niet verandert.

Je hebt direct resultaat dat vier weken aanhoudt

De huid heeft een gezonde glans en teint en de huid voelt zijdezacht aan. Eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Je kunt je make-up mooier en gelijkmatiger aanbrengen en de make-up blijft ook langer zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden. Dermaplaning is een zeer effectieve behandeling. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken.  Door de behandeling wordt de opname van werkstoffen tot 60%. verbeterd.

Wat is het resultaat na de behandeling?

De dode huidcellen en donshaartjes zijn verwijdert
De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan
Eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. 
Je kunt je make-up mooier en gelijkmatiger aanbrengen en het blijft dat het langer zitten. 
Een betere opname van werkstoffen (tot 60%) 

Het mooiste resultaat ontstaat wanneer de behandeling iedere 4-6 weken wordt herhaald.

Wanneer is Dermaplaning een geschikte behandeling?

Wanneer je je stoort aan je donshaartjes,  fijne lijntjes, rimpels, (acne) littekens, pigmentvlekken en/of grove poriën, dan is Dermaplaning zeker een geschikte behandeling.

Nazorg

Vermijd de eerste 2 weken na de behandeling zoveel mogelijk direct zonlicht. Smeer in ieder geval een zonnebrandcrème met SPF 50 op. Het advies is tevens om tot 4 dagen na de behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken, want uw huid moet echt even tot rust komen. Verder zijn gedurende 4 dagen de zonnebank, peelings, zelfbruiners en ontharing op de behandelde plaatsen af te raden.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Intake
Oppervlaktereiniging
Voorbehandeling
Dermaplaning
Voedend masker
Voedend serum
Oogcrème
Hydraterende dagcrème met SPF 50

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten

Wanneer kan je huid niet behandeld worden met Dermaplaning?

Wanneer je huidkanker, trombose, eczeem, actieve acné en/of herpes (koortslip) hebt, dan kun je helaas niet behandeld worden. Ook bij het gebruik van een antibiotica kuur is de behandeling niet mogelijk.

LET OP!

Tijdens deze behandeling is het niet mogelijk om de wenkbrauwen te verven