Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Intensieve lysings

De AHA Lysing zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen.

De AHA Lysing is een prebiotische en hydraterende lysing op basis van fruitzuur (melkzuur) en deze zorgt ervoor dat dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans herkrijgt. Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefslestofwisseling en functioneren als anti-aging factor. Het is belangrijk om de huid vooraf goed voor te bereiden op de peeling. Daarom kan de peeling pas worden uitgevoerd na een uitgebreide intake en huidanalyse.

Voor een optimaal resultaat voor de huid is een kuurverband om de 3-6 weken aan te raden.

 

De Image AHA Lysing duurt inclusief intake ongeveer 45 minuten.

Er zijn drie AHA Lysing behandelingen:

1. Acne huid

Deze behandeling is geschikt voor de acne huid.

De ingrediënten die tijdens deze behandeling worden gebruikt hebben een verzachtende, ontstekingswerende en onstekingsreducerende werking op de huid. Zij zorgen voor een grondige reiniging van de huid tot in de diepere huidlagen, waardoor ontstekingen tegen worden gegaan en de huid zichtbaar verbeterd.

 

2. Anti aging

Dit is een intensieve behandeling waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Deze behandeling zorgt voor een gladde, strakke, egale en stralende huid.

3. Pigment­vlekken & littekens

Deze behandeling is gericht op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en verzacht.  Met deze behandeling wordt een egale teint gecreëerd.

Hoe lang blijft Permanente make-up zitten?

In de loop der jaren is er heel veel veranderd op het gebied van permanente make-up. Permanente Make-up is geen tatoeage. Semi permanente Make-up zou dan eigenlijk een betere benaming zijn, deze is niet langer dan 2 jaar (afhankelijk van het huidtype) zichtbaar in de huid. Mocht je dus op een gegeven moment een ander look willen, dan kan dat.

Bestaat er Garantie?

Ja, mist de nazorg goed is opgevolgd, geeft Rachel Permanent Cosmetics & Waxing garantie voor volle tevredenheid. In de prijs zijn, indien dit noodzakelijk is, één tot maximaal twee nabehandelingen inbegrepen. Meestal is de permanente make-up na deze nabehandelingen perfect, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er nog een nabehandeling noodzakelijk is en dit zal dan per geval bekeken worden.

Indien je daarna nog een extra nabehandeling wenst dient deze wel binnen 6 weken plaats te vinden. De kosten van deze extra nabehandeling worden bij je in rekening gebracht.

GGD

Voordat u Permanente Make- up laat zetten informeer dan naar de diploma’s van de specialiste en naar de GGD vergunning.
Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent. Rachel Permanent Cosmetics is sinds 2014 gecertificeerd door de GGD.

Helaas blijkt in de praktijk dat sommige Permanent make-up behandelaars, het niet zo nauw nemen met de gezondheid van hun klanten, zij werken met tatoeagepigmenten die sowieso ALTIJD gefixeerd geraken en vaak zelfs al na de eerste behandeling. Zo heb je geen touch-up behandeling nodig. Ze blijven ook jarenlang zitten. Tot wel tien jaar en meer! Denk bij tatoeagepigment wel aan de lelijke verkleuring!

Deze behandelaars brengen de klanten in ernstige gezondheidsgevaren. In tatoeage pigment zit namelijk nikkel en mogelijk nog andere metalen. Deze metalen kunnen in de huid van het gelaat enorme allergische reacties ontketenen. Tot zware ontstekingen toe of gewoon opgeblazen huid waar de tatoeagepigmenten in het gelaat zijn ingebracht.  Van de allergie, blijft de huid dan altijd een beetje bol staan.

Vermijd deze situatie en kies altijd voor een Erkend Master Permanent Make-up Artist / Specialist die jaarlijks gecontroleerd wordt of hij/zij werkt volgens de hygiënische voorschriften en ook werkt met de hoogwaardige permanent make-up pigmenten. Spijtig genoeg gebeuren hierop veel inbreuken en zijn er veel te weinig of haast geen controles op!