Adres 

Achter de Hoven 6, ­ 5993 CR Maasbree 

Telefoonnummer

Lippen (Deze dienst wordt tijdelijk niet aangeboden)​

Permanente make up lippen

Een mooi gevormde mond is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige vrouwen hebben van zichzelf smalle of een a-symetrische mond. Door het opvullen van bijvoorbeeld smalle lippen krijgt je gezicht een zachtere uitdrukking. Je mond kan heel natuurlijk gecorrigeerd worden met permanente make up lippen. Ook eventuele oneffenheden kunnen tot een minimum worden beperkt. Er zijn verschillende technieken mogelijk om mooie en volle lippen te krijgen.

Op oudere leeftijd kunnen vrouwen (fijne) lijntjes rond de mond krijgen. De mond krijgt hierdoor een andere uitdrukking mee. Met permanente make up lippen kan de originele vorm van de mond worden herstelt.

Permanente make up lippen wordt op de volgende manieren toegepast

  • Lipliners
    Lipliner voorziet de mond weer van bijvoorbeeld duidelijk contouren. Ook het corrigeren van de vorm van de lippen kan met een lipliner gedaan worden. Dit wordt in de natuurlijke kleur van de lippen aanbracht.
  • Lipschaduw
    Bij lip-shading wordt eerst een lipliner geplaatst en vervolgens wordt deze uitgeschaduwd naar het midden van de lippen.
  • Full lips
    Bij Full lips worden de lippen volledig ingekleurd en opgevuld zodat de lippen voller lijken en u altijd een mooie lipgloss op heeft.