Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Gun uzelf een ultiem ontspanningsmoment met een gezichtsbehandeling

Wilt u even ontsnappen aan de hectiek van de dag? Even een moment voor uw zelf? Neem een gezichtsbehandeling. Ook dan bent u bij Rachel Permanent Cosmetics & Waxing aan het juiste adres, boek een heerlijke gezichtsbehandeling met drukpuntmassage, u zult zich weer helemaal fit en ontspannen voelen. In de Salon wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten.

Alle producten die ik in de salon gebruik zijn:

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
  • Dierproefvrij

Merken:

Nouvital Cosmetics

Is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Better Waxing Technology

Onderscheidt zich van traditionele harsmerken door een frisse uitstraling en een specifiek harsaanbod. Voor ieder huidtype heeft Better Waxing Technology aangepaste harsproducten, met aangepaste voor- en nabehandeling ontwikkeld. Dit is een primeur in de wereld van waxing.

Mineralisima

Minerale Make-up is de meest huidvriendelijks make-up die er nu op de markt te vinden is, deze bevat enkel pure verbrijzelde minerealen. Minerale make-up is daarom de ideale make-up voor mensen met een vorm van acne, rosacea of een gevoelige huid. De gezuiverde mineralen zijn ontworpen om de huid te verzachten en bevatten een natuurlijk SPF 15, wat het gezicht tegen schadelijke UV- stralen zal beschermen. Zink en titaniumdioxide zorgen juist voor het verzachten van irritaties. Deze make-up is gemaakt met de beste ingrediënten van Moeder Natuur en bevat geen chemicaliën die een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken. Zo zitten er ijzeroxides in om voor de perfecte kleur te zorgen, mica poeders voor wat glinstering en een stralende gloed, en titaniumdioxide en zinkoxides die als SPF dienen. Ook deze make-up is uiteraard dierproefvrij.

Karaja

Naast de Minerale Make-up is Rachel Permanent Cosmetics ook depositair van Karaja.

Professionele make-up met een zeer sterke kleurpigmentatie op basis van de nieuwe trends uit de modewereld. Karaja produceert een volledig gamma van de avant-garde professionele make-up, die zich richt op vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur en met hun eigen persoonlijkheid. Maar ze kijken ook naar de gezondheid van hun huid en dus zoeken ze de producten van absolute kwaliteit en gegarandeerde prestaties. Karaja staat er om bekent dat ze heel veel kleurpigment bevat in haar producten. Alle producten van Karaja zijn hypo allergeen en dierproef vrij.

De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaam paints. De collectie van Karaja wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoen producten.

Bekijk hier de gezichtsbehandelingen:

Gezichtsbehandeling vrouw

Gezichtbehandeling man

Meer weten of een afspraak maken?

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing