Wenkbrauwen en Wimpers verven

Wenkbrauwen en Wimpers verven

Wenkbrauwen en Wimpers verven: De wenkbrauwen  en wimpers zijn enorm belangrijk als het gaat om uitstraling. Het zorgt voor een frisse en open blik. Zonder wenkbrauwen en wimpers wordt het gezicht vaak uitdrukkingloos. Rachel Permanent Cosmetics & Waxing gebruikt de wenkbrauw-en wimperverf van Apraise.

Ook maak ik gebruik van de wenkbrauwverf van Godefroy, hierin zit een witte henna component verwerkt, die ook voor de hechting van de kleur op de huid zorgt. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.

Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager. Omdat het resultaat snel is, kan de verf dienen als een alternatief of een test voor permanente make-up. De wenkbrauw- en wimperverf is er in verschillende tinten en voor ieder huidtype.

Gemiddeld is de kleur pas na 2 tot 4 weken vervaagd. Er is wel enig verschil in de houdbaarheid van persoon tot persoon. Dat heeft onder meer te maken met dunne of dikke wenkbrauwharen.

Nieuw

Henna Brows
De wenkbrauwen verven met Henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen. In tegenstelling tot de reguliere wenkbrauwverf, verft Henna ook de huid waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken. Henna hecht 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haren.

Het verven met Henna is ook ideaal voor klanten met permanente make-up. Henna doet de kleur van de PMU weer herleven. Daarnaast is Henna voor klanten met grijze haren de perfecte oplossing.  Henna word ook niet rood!

Wilt u uw wenkbrauwen eens extra aandacht geven, boek dan een Henna Brow Tastic behandeling.
De Henna Brow Tastic behandeling duurt 30 minuten.  Hierbij worden uw wenkbrauwen gescrubd, gereinigd, gemodelleerd en geverfd met Henna. Meer weten of een een afspraak maken?

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing