Wenkbrauwen en Wimpers verven

Wenkbrauwen en Wimpers verven

De wenkbrauwen en wimpers zijn enorm belangrijk als het gaat om uitstraling. Het zorgt voor een frisse en open blik. Zonder wenkbrauwen en wimpers wordt het gezicht vaak uitdrukkingloos. Bij Rachel Permanent Cosmetics & Waxing kunt u uw wimpers verven, maar ook voller laten lijken d.m.v. de Lash Lifting behandeling. Uw wenkbrauwen kunt u verven met wenkbrauwverf of Henna verf en laten shapen d.m.v. verschillende technieken.

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager. Omdat het resultaat snel is, kan de verf dienen als een alternatief of een test voor permanente make-up.

De wenkbrauw- en wimperverf is er in verschillende tinten en voor ieder huidtype.

Gemiddeld is de kleur van de reguliere wenkbrauwverf pas na 2 tot 4 weken vervaagd. Deze hecht dus niet op de huid! Er is wel enig verschil in de houdbaarheid van persoon tot persoon. Dat heeft onder meer te maken met dunne of dikke wenkbrauwharen, conditie van de huid en de nazorg.

Nieuw CC Henna Brows

De wenkbrauwen verven met CC Henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen. In tegenstelling tot de reguliere wenkbrauwverf, verft Henna ook de huid waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken. CC Henna hecht 2 weken op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwharen.

Het verven met Henna is ook ideaal voor klanten met Permanente Make-up. Henna doet de kleur van de PMU weer herleven. Daarnaast is Henna voor klanten met grijze haren de perfecte oplossing. Henna wordt ook niet rood!

CC Henna Brows is het Henna Brow product van de hoogste kwaliteit, met de meest natuurlijke ingrediënten. CC Henna is een uniek product en is afkomstig uit India. De Henna van CC Brows komt van de Lawsonia Inermis en is plantaardig. De verschillende kleuren komen tot stand, (Henna is Rood) doordat poeder wordt vermengt met andere gedroogde planten. Dit zuivere natuurproduct kleurt zowel uw haren als uw huid. Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar en bevordert de haargroei!

De verpakking is van de hoogste kwaliteit en toont de professionaliteit van het assortiment van dit merk. Dit merk wordt gebruikt door enkel en alleen de beste brow – stylisten over de hele wereld!

De belangrijkste voordelen van kleuring met henna CC Brow Henna zijn de aanhoudende en langdurige kleuring van de wenkbrauwen.
CC Brow henna blijft tot 2 weken op de huid en 6 tot 8 weken op de wenkbrauwhaartjes. Hiermee kunt u de vorm van de wenkbrauwen corrigeren en de structuur van het haar met 60% herstellen. Het bevordert de haargroei en is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Rachel permanent Cosmetics werkt met 7 verschillende tinten met een minimale inwerktijd van 20 minuten, vanaf het begin van het kleuren.

Intake

Bij u eerste bezoek bij Rachel Permanent Cosmetics & Waxing zal er een korte intake plaats vinden. Ik zal u een aantal algemene vragen stellen en de wensen voor de behandeling met u door spreken de kosten hiervan zijn eenmalig € 5,50 p.p.

Let op, geen Henna gebruiken bij:

  •  Heeft u een PPD of notenallergie, dan is deze Henna behandeling niet geschikt voor u
  •  Een vette huid, bij dit huidtype blijft de Henna minder lang zitten
  •  Bij erg volle, donkere wenkbrauwen, u kunt dan beter de reguliere verf kiezen
  •  Eerder een allergische reactie op een Henna behandeling of tatoeage heeft gehad

Als u twijfelt adviseer ik u om 24 uur voor de behandeling een patchtest te doen om evt. allergische reacties uit te sluiten.

De behandelingen CC Henna

  • Wenkbrauwen voorbereiding, primer, scrub en reinigen
  •  Wenkbrauwen verven met CC Henna
  •  Stylen met Brow make-up

Duur 30 min
Prijs 25 euro

CC Henna Brow

  • Wenkbrauwen voorbereiding, primer, scrub en reinigen
  • Wenkbrauwen verven met CC Henna
  • Wenkbrauwen Shapen, dmv wax, pincet of draad
  • Stylen met Brow make-up

Duur 45 min
Prijs 30 euro

Meer weten of een afspraak maken?

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing