Wenkbrauw styling

Wenkbrauw styling

Zonder wenkbrauwen word het gezicht vaak uitdrukkingloos. Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan heel veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor uw uitstraling. Vervaagde kleur van de haren van de wenkbrauwen maken uw gezicht minder sprekend. Met de juiste wenkbrauw styling komt u gezicht weer tot leven.

Het verven van de wenkbrauwen zorgt voor een langdurig effect. Bij het verven van de wenkbrauwen denkt men vaak aan het donkerder maken van de wenkbrauwen, maar het lichter maken (oplichten) is ook iets wat hoort bij het tinten van de wenkbrauwen.

Het grote verschil tussen het verven en tinten van de wenkbrauwen is dat je bij het verven grijze haren dekkend krijgt en daarnaast de huid ook mee kan verven om een vollere uitstraling van de wenkbrauwen te krijgen. In overleg met u wordt de kleur bepaald voor de verfkleur van uw wenkbrauwen.

Omdat het resultaat snel is van de wenkbrauwverf met witte henna, kan de henna dienen als een alternatief of een test voor
permanente make-up.

 

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing