Visagie & Bruids make-up

Visagie & Bruids make-up

Visagie & Bruids make-up

Bruids make-up 

Visagie & Bruids make-up is bij Rachel Permanent Cosmetics & Waxing ook mogelijk. Je gaat trouwen en natuurlijk wil je er op je mooist uitzien op deze dag. Ik help je graag om er uit te zien als de stralende bruid. We beginnen met een proef make-up een paar weken voorafgaand aan de bruiloft. Samen nemen wij je wensen door en deze wensen vertaal ik naar de perfecte make-up .De make-up moet helemaal passen bij jou! Waar jij je lekker bij voelt, jouw stijl, je trouwjurk en de kleuren van je bruidsboeket.

Bijna alle vrouwen dragen make-up. Vaak vinden zij het lastig om de juiste kleur te vinden die bij hun gezicht past. De verandering van een bril of haarkleur vraagt ook om een aanpassing voor het aanbrengen van de juiste kleuren. Ook natuurlijk de gelegenheid waarvoor de make-up is bedoeld. Laat u eens adviseren en leer de “tips & tics” om uw gezicht te laten stralen.

Dag make-up

Naturelle, rustige make-up perfect voor school, werk, sollicitaties, pasfoto’s etc.

Glamour make-up

Full face make-up met uitgesproken oog make-up (o.a. Smokey eyes) of een statement lipstick. Perfect voor een avondje uit, een feestje, speciale gelegenheid of een fotoshoot.

Make-up advies of een workshop volgen?

Ook dat is mogelijk bij Rachel Permanent Cosmetics. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, krijgt u een uitgebreide privé make up sessie van 2 ½ uur. Bij deze uitgebreide privé make-up sessie krijgt u persoonlijk advies over dagcrème, foundation, concealer, poeder,bronzer, blush, highlighter, oogpotlood, oogschaduw en lipstick. Ik geef u alle tips en tricks om een perfecte daglook en glamourlook te creëren.

Meer informatie?

Prijzen visagie en bruids make-up

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing