Wie ben ik…Rachel

Wie ben ik…Rachel

Mijn naam is Rachel en heb mijn opleiding tot permanente make-up specialist gevolgd bij Nouveau Contour. Ik heb deze opleiding met succes afgesloten en ben gediplomeerd als All Round Permanente Make-Up Specialist.

In deze unieke opleiding kwamen alle facetten op het gebied van permanente make up aan bod. Door de persoonlijke aandacht en de professionaliteit van deze opleiding heb ik alle kneepjes van het vak geleerd en kan ik dus ook alle behandelingen op het gebied van permanente make up aanbieden.

Om de nieuwste technieken en mijn werk up to date te houden volg ik ook nascholingsdagen zodat de kwaliteit van de behandeling altijd hoog in het vaandel blijft staan. Wilt u weten wat Rachel Permanent Cosmetics  & Waxing voor u kan doen, neem dan contact op.

Naast Permanent Make-up specialiste ben ik ook gecertificeerd voor het Stylen en Modeleren van de wenkbrauwen.

Ook ben ik gecertificeerd voor Allround Harsen en Brazilian Wax en beheers ik de verschillende harstechnieken en kan ik met verschillende harssoorten op het hele lichaam werken.

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent. Ik ben sinds 2014 gecertificeerd door de GGD.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing