Permanente make up lippen

Permanente make up lippen

Permanente make up lippen

Een mooi gevormde mond is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige vrouwen hebben van zichzelf smalle of een a-symetrische mond. Door het opvullen van bijvoorbeeld smalle lippen krijgt uw gezicht een zachtere uitdrukking. Uw mond kan heel natuurlijk gecorrigeerd worden met permanente make up lippen. Ook eventuele oneffenheden kunnen tot een minimum worden beperkt. Er zijn verschillende technieken mogelijk om mooie en volle mond te krijgen.

Op oudere leeftijd kunnen vrouwen (fijne) lijntjes rond de mond krijgen. De mond krijgt hierdoor een andere uitdrukking mee. Met permanente make up  lippen wordt de originele vorm van de mond herstelt.

Permanente make up lippen wordt op de volgende manieren toegepast

 • Lipliners
  Lipliner voorziet de mond weer van bijvoorbeeld duidelijk contouren. Ook het corrigeren van de vorm van de lippen kan met een lipliner gedaan worden. Dit wordt in de natuurlijke kleur van de lippen aanbracht.
 • Lipschaduw
  Bij lip-shading wordt eerst een lipliner geplaatst en vervolgens wordt deze uitgeschaduwd naar het midden van de lippen.
 • Full lips
  https://rachel-permanentcosmetics.nl/prijslijst/
  Bij Full lips worden de lippen volledig ingekleurd en opgevuld , zodat de lippen voller lijken en u altijd een mooie lipstick op heeft.

Bekijk de prijzen

 

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing