Permanente make up: Eyeliner

Permanente make up: Eyeliner

Permanente make up eyeliner, laat uw ogen spreken

Eyeliner staat iedere vrouw mooi en geeft een extra uitdrukking aan de ogen. Zelfs waterproof eyeliner kan uitlopen. Met permanente make up eyeliner lost is dit probleem definitief op. Doordat het pigment tussen de wimperhaartjes wordt gezet lijken uw wimpers voller en laat het de ogen op een natuurlijke wijze meer spreken.

Eyeliner technieken:

Wimperaanzet / Eyeliner

Bij deze behandeling zal de eyeliner eerst worden aangebracht met een speciale eyelinerpen zodat u zelf kunt bepalen wat uiteindelijk het resultaat zal worden. De eyeliner kan zowel op het boven als onder ooglid worden aangebracht.

Advanced eyeliner

De Advanced eyeliner is dikker/breder dan de eyeliner. De dikte/breedte wordt door u bepaald. Uiteraard zal ook bij deze behandeling de Advanced eyeliner eerst worden aangebracht met een speciale eyeliner zodat u zelf kunt bepalen wat uiteindelijk het resultaat zal worden. De eyeliner kan zowel op het boven als onder ooglid worden aangebracht.

Bekijk de prijzen

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing