Dermaplaning

Dermaplaning

Ga het huidverouderingsproces tegen met Dermaplaning, wat de verouderde huid direct een mooie glow en een zijdezacht gevoel geeft. Tijdens deze behandeling worden dode huidcellen, vuil en (dons)haartjes verwijderd door met een steriel, chirurgisch mesje over de huid te schrapen. Hierdoor wordt de huidelasticiteit bevorderd en ontstaat er een stralend effect. Na de Dermaplaning is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen, waardoor huidverbetering nog sneller zijn intrede kan doen. Zeer geschikt voor de doffe, grauwe huid.
De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken.

De behandeling is gegarandeerd veilig en geheel pijnloos

Wees gerust, de donshaartjes komen niet donkerder terug, aangezien de behandeling de structuur van de haarfollikel niet verandert.
Je hebt direct resultaat dat vier weken aanhoudt
De huid heeft een gezonde glans en teint en de huid voelt zijdezacht aan. Eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Je kunt je make-up mooier en gelijkmatiger aanbrengen en de make-up blijft ook langer zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden. Dermaplaning is een zeer effectieve behandeling. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken. Door de behandeling wordt de opname van werkstoffen tot 60%. verbeterd.

Wat is het resultaat na de behandeling?

 • De dode huidcellen en donshaartjes zijn verwijdert
 • De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan
 • Eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar.
 • Je kunt je make-up mooier en gelijkmatiger aanbrengen en het blijft dat het langer zitten
 • Een betere opname van werkstoffen (tot 60%)
 • Het mooiste resultaat ontstaat wanneer de behandeling iedere 4-6 weken wordt herhaald

Wanneer is Dermaplaning een geschikte behandeling?

Wanneer je je stoort aan je donshaartjes, fijne lijntjes, rimpels, (acne) littekens, pigmentvlekken en/of grove poriën, dan is Dermaplaning zeker een geschikte behandeling.

Nazorg

Vermijd de eerste 2 weken na de behandeling zoveel mogelijk direct zonlicht. Smeer in ieder geval een zonnebrandcrème met SPF 50 op. Het advies is tevens om tot 4 dagen na de behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken, want uw huid moet echt even tot rust komen. Verder zijn gedurende 4 dagen de zonnebank, peelings, zelfbruiners en ontharing op de behandelde plaatsen af te raden.

Hoe ziet de behandeling eruit?

 • Intake
 • Oppervlaktereiniging
 • Voorbehandeling
 • Dermaplaning
 • Voedend masker
 • Voedend serum
 • Oogcrème
 • Hydraterende dagcrème met SPF 50
 • De behandeling duurt ongeveer 60 minuten

Wat kost een Dermaplaning behandeling?

Een behandeling voor alleen het gelaat kost € 75,- per behandeling.

Wanneer kan je huid niet behandeld worden met Dermaplaning?

Wanneer je huidkanker, trombose, eczeem, actieve acné en/of herpes (koortslip) hebt, dan kun je helaas niet behandeld worden. Ook bij het gebruik van een antibiotica kuur is de behandeling niet mogelijk.

Contactgegevens

Openingstijden
Zondag & maandag gesloten
Dinsdag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag 09.30 tot 15.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Behandelingen uitsluitend op afspraak.
Afspraak op vrijdagavond is mogelijk.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing
Markt 7
3142 GE Maassluis

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden.
Niets van website mag worden overgenomen op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar.

Rachel Permanent Cosmetics & Waxing


Rachel Permanent Cosmetics & Waxing